Kombiner Årets farve med varme, naturlige farver

Vi har skabt fire lette paletter for at hjælpe dig med at forvandle dit hjem med Årets farve 2021, Brave Ground. Her er nogle færdige farvekombinationer til inspiration til at blande og matche de naturlige farver.

Årets farve 2021 Brave Ground er en varm, naturlig neutral farve og den perfekte tone at bruge i kombination med andre farver. En solid og balanceret farve, der giver plads til andre nuancer og passer perfekt sammen med Tillid-palettens jordfarver fra hele verden.

Disse komplementærfarver – bløde brune, grå og neutrale toner - skaber en følelse af harmoni i et rum og samler de forskellige elementer i ethvert interiør. Med Tillid-farverne kan du opbløde de hårde linjer i et moderne rum og tilføje et subtilt, moderne touch til mere traditionelle rum og dermed skabe en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum i dit hjem.

Her er fire lette og inspirerende idéer til brug af Brave Ground med disse jordfarver …

 

1. Skab et harmonisk soveværelse med bløde naturfarver  

 

Dulux_CF21_Colour_of_the_Year_Trust_colors_global_1

 

Tillid-farverne fungerer naturligt sammen, så det er let at kombinere forskellige toner for at skabe et rum, der føles forbundet. Her er vægge malet i en blød brun sammen med Årets Nordsjo-farve, Brave Ground, der skaber et smukt og hyggeligt soveværelse. En bue, også malet i Brave Ground, tilføjer et kreativt præg og definerer en zone til toiletbordet. Se, hvordan du mestrer denne maleteknik ved at se videoen Sådan maler du en bue

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö Vintage coins E4.10.40

 

2. Prøv en totonet farve for at skabe en indbydende stue, hvor folk har lyst til at samles og dele idéer

 

Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_2

 

Med en malingseffekt til opdelt væg med brug af Tillid-farverne kan du lege med interessante farvekombinationer, og samtidig skabe et varmt og indbydende rum. Her har væggene malet med Årets farve, Brave Ground, fået en lav kant i terracotta. Dette farveskema fremhæver rummets højde og skaber også en flot og subtil baggrund til en eklektisk samling af møbler fra midten af forrige århundrede. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42

 

3. Arbejd med naturlige toner for at skabe et køkken, der samler venner og familie

 

Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_3

 

Den varme, naturlige tone, du får med Brave Ground, er et godt valg til køkkenskabene, da den er smuk sammen med en mange andre farver og materialer. Her indrammer den de naturlige træhylder og en samling af kobber, glas og keramisk tilbehør for at skabe et smart og moderne køkken.

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04.67
Nordsjö Slate brown E5.15.25E5.15.25

 

4. Skab rum til idéer med Tillid-farverne​

 

Dulux_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_4

 

Tillid-paletten giver dig frihed til at blande og matche farver med fuld tillid til, at de vil fungere sammen. Her er der leget med geometriske figurer i Brave Ground og andre varme, harmoniske toner for at skabe en grafisk og visuelt stimulerende studievæg – der aldrig bliver uinteressant. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42
Deep Sarcelles F1.04.56
Nordsjö Vintage coins E4.10.40
Nordsjö Almond mousse EN.01.81

 

Læs mere om Årets farve, værelsene og farvekombinationer