Opdater dit hjem med Nordsjö Årets farve 2022

Nordsjö Årets farve 2022, Bright Skies™ er lys og luftig og giver et frisk pust til ethvert hjem. Find ud af, hvordan vi vælger Årets farve, og hvordan vi kombinerer den med tidens trendy farver for at opfriske rum...

For bedre at kunne vælge Årets farve beder vi et panel af internationale designeksperter om at fange tidens tendenser og dele deres indsigt i, hvad der kendetegner den måde, vi lever på. I år foregik debatten digitalt, før vores team af farveeksperter startede med at vælge en farve, der afspejler debattens resultatet – en farve, der føles helt rigtig til vores hjem i de næste par år. 

I løbet af de sidste 18 måneder er vores liv blevet vendt på hovedet. Samtidig har vi haft tid til at overveje, hvordan vi lever, og revurdere, hvad der er vigtigt. På vores Trend Forecast (Trendprognose) har vi talt om, hvordan hjemmets rolle har ændret sig, hvor vigtig naturen er i vores liv, hvordan kreativiteten og kunsten har bragt os trøst og inspiration under nedlukningen, og hvor vigtigt det er at indtænke nye ideer og holdninger, når vi forsøger at forme verden til det bedre. 

Disse diskussioner førte os til et tema for Årets farve 2022 fra Nordsjö – et frisk pust – og til selve den farve, der indkapsler det, vi har brug for i vores rum i 2022. Bright Skies™ er en lys og luftig blå – en farve, der føles levende, optimistisk og er god for sjælen. Og det er en farve, der kan åbne og genoplive vores hjem. Ud fra denne farve har vi skabt fire brugervenlige farvepaletter, så du kan opfriske din bolig, præcis som du ønsker det.

1. Kombiner Nordsjö Årets farve 2022 med Workshop-farver for at skabe levende rum til at leve, arbejde og slappe af i

Når et opholdsrum skal ændres på et øjeblik, fra stue til kontor, til klasseværelse, har vi brug for at pladsen er fleksibel. Sammen med Bright Skies™ gør den flerfarvede Workshop-palette, med sin kombination af lyse og opløftende farvetoner, det lettere at skabe en inspirerende kulisse for enhver aktivitet. 

Klik her for at få flere idéer og inspiration til at bruge Workshop-farverne. 

Farver - farvenavn og farvekode: 

Bright Skies™ T0.10.70 
Dark Montpellier F6.55.54
Nordsjö floating petal B6.05.73
Deep Rochefort F9.20.70

2. Tag naturens positive effekter ind i din spisestue med de friske grønne og blå farvetoner fra Greenhouse-paletten

Med de lyse, naturlige toner fra Greenhouse-paletten kombineret med Årets farve 2022 Bright Skies™ er det let at tage det friske med ind. I landlige omgivelser spiller disse farver flot sammen med omgivelserne. I et byrum bringer den naturen tættere på os. 

Klik her for at få flere idéer og inspiration til hvordan du kan anvende Greenhouse-farverne. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Nordsjö horizons S9.03.81
Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö fresh foliage N1.06.61
Denim Drift S0.10.50

3. Vælg de bløde, luftige farver i Studio-paletten med Årets farve 2022 Bright Skies™ for at skabe et roligt rum, der føles godt for sjælen

Vi har alle brug for et sted at genoplade og blive inspireret – et sted hvor vi kan slippe lidt væk fra hverdagen. Når du maler dine vægge med Studio-farver, får rummet en behagelig og beroligende effekt, og hvis du vælger striber, tilføjer du mere liv til rummet. 

Klik her for at få flere idéer og inspiration til at bruge Studio-farverne. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™ T0.10.70
Nordsjö restful slumber T4.04.66
Glowing Visby ZN.02.56

4. Eksperimenter med Salon-farverne for at skabe et rum, der føles frisk, åbent og indbydende

Vi ønsker, at vores hjem skal være et sted, hvor vi kan føle os trygge og blive inspirerede. Med sin kombination af bløde neutrale og varme toner kan Salon-paletten hjælpe dig med at skabe det perfekte blanke lærred i alle rum i huset. 

Klik her for at få flere idéer og inspiration til at bruge Salon-farverne. 

Farver - farvenavn og farvekode:

Bright Skies™  T0.10.70
Intense Roubaix  E4.05.76
Nordsjö Light Rochefort GN.01.89

Vil du have ideer til at opdele et rum ved hjælp af forskellige farvezoner? Find inspiration i vores vejledningsvideo.

Læs mere om Årets farve, farvekombinationer, værelsene og interiør.