Sådan forvandler du børneværelset med Tranquil Dawn

Find inspiration med Årets Farve 2020, Tranquil Dawn, og skab et rum, der er perfekt til dit barn

Er du ved at gøre klar til en lille ny? Se, hvordan du kan bruge Tranquil Dawn, Årets Nordsjö-farve 2020, til at skabe forskellige stemninger i børneværelset. Det er blevet stadig mere vigtigt, hvordan vi former vores hjem, i en tide hvor mange af os søger at forstå, hvad der gør os til mennesker, og fokusere på det, der betyder mest. Der er nogen til enhver smag, fra kraftige, energiske farver til bløde, lindrende pasteller.

 

2. Skab et moderne børneværelse med Tranquil Dawn

Brug en kønsneutral farvepalet til at skabe et moderne børneværelse. Tranquil Dawn er en tåget grøn farve, der minder om morgenhimlen. Den er et beroligende bagtæppe, der kan hjælpe den lille med at få en god nats søvn.

Hvorfor ikke lave et subtilt fremhævet element ved at male en udvidet vinduesramme i cremefarve? Det bløde, ukomplicerede look er tidløst og kan vokse med dit barn. Brug Perform+ Easy2Clean, som er slidstærk og nem at rengøre, så du kan nyde klare og varige farver i længere tid.

Indret med klart og tekstureret, hængende belysning for et strejf af leg, og tilføj ekstra charme med træmøbler.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
F8.12.71 Nordsjö beach day

 

2. Giv fantasien gode vilkår med et lyst børneværelse

cf20_bright_kids_room

 

Hjælp dit barns udvikling, og fyr op under fantasien med stimulerende farver. Det dybt orange vindue giver energi til legesyge børn.

Inddel rummet i zoner med lettere farveblokke til forskellige aktiviteter. Mal med en himmelblå der, hvor der skal fortælles stille godnathistorier, og med Tranquil Dawn der, hvor der skal være ro til at skifte.

Stil yndlingslegetøj langs vindueskarmen for at fryde sanserne.

 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
S1.16.68 Nordsjö picnic dream
C6.49.48 Nordsjö flame orange

 

3. Skab orden i børneværelset, og få ro med enkle nuancer

cf20_decluttered_kids_room

 

Få perspektiv, og skab en rolig atmosfære til dit barn. Kombiner en diskret, udtonet farvepalet med grå pasteller for at få et rent og nedtonet look. Slip kreativiteten løs, og tilføj et unikt tvist med en opdelt effekt. Prøv en mørkere grå med blå undertoner nederst, og skab associationer til klart, roligt vand.

Indret sparsomt for at få en simpel, minimalistisk effekt, så du undgår forstyrrelser og får en god nats søvn. Tilføj et tekstureret tæppe, der passer til siddepladserne, for at få et behageligt tilflugtssted, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af.

Her er et godt tip - bestil en Colourtester i dag, og få en nem og hurtig måde at teste farver i babyens værelse, uden at svine.
 

Hvilke farver?

ON.01.70 Nordsjö hazy morning
S4.04.62 Nordsjö smoky sensation

 

4. Inspirer med et kreativt børneværelse i markante striber

cf20_creative_kids_room

 

Hjælp dit barn med at udtrykke sin personlighed med en dyb blommefarve. Giv den varme, trygge nuance balance med en luftig cremefarve, der giver lindrende kontrast.

Horisontale striber får et lille rum til at se større ud. Mal dem i forskellige bredder for et luksuriøst udtryk. Se, hvordan du kan lave dine egne striber her.

Indfang de særlige øjeblikke, I har haft sammen, fra legetid til kreatid, og udsmyk med håndlavede minder, såsom en elsket guirlande på tværs af vinduet.
 

Hvilke farver?

Z9.19.20 Intense Marseille
E0.03.72 Nordsjö sandy tan

 

Vil du gerne opnå samme stemning i de voksnes soveværelse? Se, hvordan du kan forvandle dit soveværelse med Tranquil Dawn, Årets Farve 2020.