Sådan forvandler du dit soveværelse med de nye 2020-farvepaletter

Find ud af, hvordan du kan skabe forskellige stemninger i dit soveværelse med paletter i Årets Farve 2020

 

Er du klar til at puste liv ind i det soveværelse? Vi viser dig, hvordan du kan gør det med Tranquil Dawn, Årets Nordsjö-farve 2020. Mange af os vælger en mere menneskelig tilgang til liv, arbejde og fornøjelse og ønsker os rum, der afspejler vores personlighed. Soveværelset er et særligt rum til at hvile sig i fred for verden, så lad os hjælpe dig med at forvandle dit rum med en stemning, der passer til dig.

2. Bring naturen indenfor med Tranquil Dawn

Gør det enkelt og sammenhængende med en enkelt farveblok. Få farverne fra en sprød forårsmorgen frem med Tranquil Dawn. Dens pastelnuance skaber et blødt og omsorgsfuldt rum. Når du maler dine vægge og vindueskarme i en enkelt nuance, får du et trygt puppeagtigt resultat.

Saml det naturlige, friske look med en frodig grøn plante. Tilføj strejf af farve med sart rosa puder, og komplementer Tranquil Dawn med havblåt sengetøj, der minder om en tilflugt ved havet.
 

Hvilke farver?

 J5.03.71 Tranquil Dawn

 

2. Fryd dine sanser med et soveværelse i klare farver

cf20_bright_bedroom

 

Giv rummet energi med klart pink og orange farver. Gør det interessant ved at indramme et minielement i en lignende nuance. Mal sengegavlen i en brændt orange for at få møblet til at træde frem.

Få mest muligt ud af dagens første lys med Tranquil Dawn rundt om vinduet. Den milde, nedtonede nuance giver en smukt luftig effekt, så du virkelig kan nyde hver dags begyndelse.

Gør brug af markante former, og giv rummet moderne kant med retro-indretning og grafiske tekstiler.

Bestil en Colourtester i dag, så du kan se, hvordan dine farver tager sig ud sammen med lyset i dit rum.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
C9.21.58 Copper Orange
B7.06.78 Nordsjö raspberry shake
C6.49.48 Nordsjö flame orange

 

3. Få et minimalistisk soveværelse med kun det nødvendige i enkle nuancer

cf20_minimal_bedroom

 

Få en beroligende atmosfære med plads til at tænke. Brug dybe lilla og blå farver for at få et sofistikeret look. Hvad med at prøve den opdelte effekt, og give dit rum dybde?

Få sengetøj og sengetæppe i lignende nuancer for at få sammenhæng, og tilsæt drama med stearinlys. Indret sparsomt for at få plads til fordybelse og perspektiv.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
T3.04.12 Nordsjö cobalt night
CN.02.38 Deep Melun

 

4. Udtryk din kreativitet med et efterårssoveværelse i dybe farver

cf20_autumn_bedroom

 

Mal dine vægge i en fyldig olivengrøn, hvis dybe nuance er perfekt til flertonet indretning. Giv højdefornemmelse med en overdådig, skumringsrosa på væggenes øverste tredjedel.

Udtryk din personlighed, og fortæl en historie med dine ejendele. Mal vinduesrammen i Tranquil Dawn, så du får et lyst og luftigt lærred til at fremvise højt skattet kunst eller postkort.

Brug forskellige teksturer til at give en fornemmelse af luksus. Kombiner fløjl, hør og bomuld, og skab et behageligt sted til at udforske og skabe noget.
 

Hvilke farver?

J5.03.71 Tranquil Dawn
B5.05.52 Heart wood
F1.35.35 Nordsjö cinnamon cake

Vil du vise dine gæster din personlighed? Se, hvordan du bruger Tranquil Dawn, Årets Farve 2020, i din stue.