Tør du lade os vælge?

Farver forandrer og skaber følelser. Derfor vil vi opmuntre og inspirere dig til, at turde tænke ud af boksen og teste nye farver. Spørgsmålet er – tør du lade os vælge?

Find den rigtige for dig

Når du skal vælge farver til dit hjem, så vil vi gerne have dig til at reflektere over alle de positive følelser, man kan vække til live i sit hjem – kun ved hjælp af farver. Så lad vejen til farvevalget gå gennem dine følelser og brug vores enkle værktøj, Colour Tester, til at ´Finde den rigtige for dig´.

Skab nye følelser med Colour Tester

Præcis som når det drejer sig om kærlighed og at finde en partner, kan det tage sin tid, at finde det der føles helt rigtigt - den helt rigtige for dig. Når man så har mødt nogen, så bliver det måske ikke helt som man havde tænkt sig og man bliver nødt til at søge videre, og prøve med en ny.

Begrebet ´Find den rigtige for dig´ bliver her tvetydigt, da det både hentyder til kærlighed og følelser, samtidig med at det beskriver hvordan Colour Tester kan hjælpe præcis dig i dit farvevalg. At vælge den rigtige farve kan nemlig være lige så svært som at vælge og finde den rigtige partner.

En af grundene til at det kan tage lidt tid at vælge rigtigt, kan være, at man ikke helt selv er klar over hvad man søger. Og det samme gør sig gældende ved farver. Det er ikke altid, at man ved hvad man vil have og hvilke følelser man vil skabe i sit hjem.

Det er netop derfor, at det er så vigtigt at turde tænke ud af boksen. Man skal turde udfordre sig selv og helt enkelt teste sig frem!

Find den rigtige - og måske også den lidt uventede – farve for dig

Vi vil inspirere dig til at TURDE slippe tøjlerne og at TURDE teste nye farver.  Derfor har Nordsjö produceret noget så genialt som en Farve-roulette, for at opmuntre dig til at turde teste noget nyt, når det er tid til at male om derhjemme.
Rigtige følelse – rigtige farve – rigtige maling. 

Tør du lade os vælge?

For at opmuntre dig til at turde tænker ud af boksen, har vi lige nu en kampagne, hvor vi medsender en ekstra – hemmelig – Colour Tester, helt gratis. Den hemmelige farve - som vores Farve-roulette har udvalgt - får du med i din ordre, når du bestiller en valgfri Colour Tester på colourtester.dk

Dette gør vi helt enkelt, fordi vi vil opmuntre til at TURDE teste noget nyt, når det er tid til at male om derhjemme.
Så nu er spørgsmålet kun om du tør lade os vælge og tør udfordre dig selv?

Bestil din Colour Tester allerede i dag!


Test nye veje i en verden af maling og farver. Vi lover at det bliver meget sjovere fordi:  
Sammen gør vi hverdagen mere farverig!